Werkwijze

Onze werkwijze

Ieder bruidspaar is uniek en heeft haar eigen wensen en ideeën voor hun bruiloft. Wij passen onze dienstverlening daar geheel op aan. Alles wat wij leveren is puur maatwerk en speciaal voor jullie bedacht en ontwikkeld.

Om te weten te komen wat we voor jullie kunnen betekenen, maken wij graag een afspraak met jullie voor een eerste kennismaking. Tijdens dit vrijblijvende gesprek worden jullie ideeën, wensen en natuurlijk jullie budget in kaart gebracht. Met deze informatie maken wij een voorstel voor jullie grote dag.

Na goedkeuring van het voorstel gaan wij op basis van de algemene voorwaarden direct aan de slag met de voorbereiding. Indien wenselijk maken wij een tijdsplanning, afspraken met leveranciers, contract onderhandelingen, budget bewaking en natuurlijk maken wij een uitgebreid draaiboek voor jullie bruiloft. We gaan dan ook op zoek naar een geschikte locatie, een fotograaf, trouwvervoer, een band of dj, een mooie bruidstaart, bruidsbloemen en alles wat er nog meer bij de organisatie van een bruiloft komt kijken.

Op jullie trouwdag(en) zelf zorgt Els van Ginkel ervoor dat alles vlekkeloos verloopt zodat jullie onbezorgd kunnen genieten!

Ook na de bruiloft houdt onze dienstverlening niet op. Terwijl jullie heerlijk aan het nagenieten zijn, handelen wij de laatste zaken af.