Home

Welkom bij Els van Ginkel; weddingplanner, ceremoniemeester en heraut
Hartelijk gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!
Een feest geeft kleur aan het leven, maar kost ook veel tijd en energie. Als het gaat om het organiseren van feesten, (trouw) partijen of andere evenementen, dan kiezen mensen er steeds vaker voor om dit uit te besteden aan een professional. Zo’n professional kan ik voor jou zijn. Ik neem de zorg uit handen die komt kijken bij het organiseren van een bruiloft.

De bruiloft belooft de mooiste dag van jullie leven te worden. Maar om jullie mooiste dag te verwezenlijken dient alles tot in de puntjes voorbereid te zijn. Er moeten keuzes gemaakt worden; hoe willen jullie trouwen, een groot knalfeest of juist een kleine intieme ceremonie, of een combinatie van die twee, wie nodig je uit en wie niet, waar wil je trouwen en wat zijn de mogelijkheden? Kortom, waar moet je beginnen?


Ontzorgen, dat is waar ik voor sta
Het kan een idee zijn om daarvoor een weddingplanner in te schakelen. Jullie bepalen dan nog steeds alles zelf. Ik luister, geef advies en suggesties en neem daar waar gewenst de zorg uit handen, zodat jullie volop van de dag zelf kunnen genieten!


Volg Els via:

Facebook_els2 twitter_els2